Smartlog v3 » Charlot Spiller » Et af de bedste udendørs spil
Opret egen blog | Næste blog »

Et af de bedste udendørs spil

7. Aug 2013 09:44, Charlothorsen

Jeg synes at det er så hyggeligt med udendørs spil når det er sommer. Der er så mange at vælge imellem, og mange af dem kan hele familjen være med til at spille, uanset alder højde eller drøjde.

En af mine favoritter er kroket.

Alt man behøver er en græsplæne 20x30m, helst nogenlunde jævn og et kroketspil. Det kan købes både i billigere og dyrere udgaver, det er udelukkende din økonomi og kroketproffesionalisme der bestemmer hvilken udgave du køber. Far i vores familje har fået sin helt egen kroket kølle, ja du kan nok gætte hvorfor......han bliver nogle gange lidt gal over at ikke trille let og elegant igennem buerne og så ryger der et par køller eller to i løbet af en sommer. Men nu har sin egen meget stabile og splintsikre kølle.

Herefter gælder det blot om at samle familjen, eller nogle gode venner og spillet kan starte. Jeg plejer at give de små børn et ekstra slag, der hvor de voksne har et slag, det plejer at give en jævnbyrdig kamp, men de skal jo heller ikke bare vinde ;-).

I sommerhuset har vi et meget stort græsareal, så kroketbanen står fast opsat lige uden for køkken døren, og så spiller vi om opvasken. Det foregår som sådan, hver gang man kommer igennem en bue skal man vaske 1 ting op. Så tænker I, så er der jo ingen der vil vinde, jo for fidusen er at hvis man vinder så slipper man helt. Den der kommer sidst skal tørre. Vi er vist nogle rigtige spillefugle i vores familje.

Håber at du får dig et spil kroket i løbet af sommeren.

Charlot Thorsen
Charlot Thorsen
Jeg elsker underholdning -Al form for underholdning, lige fra mikado til spil på computeren over en god bog hen til en film, som kan ses både i biografen og hjemme i stuen.

Kalender

« July 2018 »
 1
2345678
9101112131415
16171819202122
23242526272829
3031 

Tags